Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline Benjamin  
#1 Posted : Thursday, August 15, 2013 8:40:11 AM(UTC)
Benjamin

Medals: Admin

Joined: 8/20/2011(UTC)
Posts: 1,421
Location: Hannover

Thanks: 18 times
Was thanked: 97 time(s) in 92 post(s)
During Milestone 4 we have worked on a completely new version of our website. Some things like the Forum integration are not fully done, but things work good enough. You need to login to the new forum url and some links might have changed, but otherwise everything should still be as before. If you find any issues or broken links let me know, we will fix them as soon as possible.

Have fun navigating through the new website, we will add more and more content during Milestone 5. Our current focus is the Tutorials page and of course running the Delta Engine in your browser. Exciting things ahead for the new weeks ThumpUp

And of course check out the latest Delta Engine Milestone 4 release:
http://forum.deltaengine.net/default.aspx?g=posts&t=1521#post5461
http://deltaengine.net/Download

Edited by user Thursday, August 15, 2013 8:41:22 AM(UTC)  | Reason: fixed url links

Wanna join the discussion?! Login to your forum accountregister a new account. Or Connect via Facebook Twitter Google

Offline internetfreak  
#2 Posted : Thursday, August 15, 2013 2:12:48 PM(UTC)
internetfreak

Joined: 12/19/2011(UTC)
Posts: 529

Thanks: 10 times
Was thanked: 16 time(s) in 15 post(s)
Cool stuff but I have already a report, although it's a minor one.
The "Learn" menu button is pointing wrong, it uses the wrong domain, I clicked on it while here in the forum and it tried to redirect me to forum.deltaengine.net/learn
This should be fixed :)
Mein Blog: www.internetfreak.net

- Inoffizieller DeltaEngine-Supporter und Tutorialschreiber -
Offline Benjamin  
#3 Posted : Thursday, August 15, 2013 6:27:22 PM(UTC)
Benjamin

Medals: Admin

Joined: 8/20/2011(UTC)
Posts: 1,421
Location: Hannover

Thanks: 18 times
Was thanked: 97 time(s) in 92 post(s)
Good catch, fixed now.
Offline Cr3dos  
#4 Posted : Thursday, August 15, 2013 7:27:41 PM(UTC)
Cr3dos

Joined: 8/22/2011(UTC)
Posts: 61
Location: Switzerland

Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
The new page and milestone release looks great.

Some findings in the tutorial section
  • Entities Tutorial 5: Tags - code is in 6
  • Entities Tutorial 6: Triggers - code is in 7
  • Entities Tutorial 7: Deactivating Entities - code is in 5
  • Entities Tutorial 8: Input Commands and Entities Tutorial 9: Enemies same code
  • After Rendering title big white part
Offline Gamewriter  
#5 Posted : Tuesday, August 20, 2013 2:24:43 AM(UTC)
Gamewriter

Joined: 8/7/2013(UTC)
Posts: 10

Thanks: 4 times
It's a lovely site. On the main page, http://deltaengine.net/, under "WORKFLOW" it says, "...SEND IT TO THE CLOUD, WHERE YOUR GAME IS BUILD..."

This is using the wrong tense of the word "build." It should say, "...SEND IT TO THE CLOUD, WHERE YOUR GAME IS BUILT..."

Offline Benjamin  
#6 Posted : Tuesday, August 20, 2013 10:02:40 AM(UTC)
Benjamin

Medals: Admin

Joined: 8/20/2011(UTC)
Posts: 1,421
Location: Hannover

Thanks: 18 times
Was thanked: 97 time(s) in 92 post(s)
Thanks for the reports, some things have been fixed already, we are working on improving these things as well.
Offline umityildiz  
#7 Posted : Tuesday, August 20, 2013 12:04:27 PM(UTC)
umityildiz

Joined: 10/13/2011(UTC)
Posts: 21
Location: Kastamonu
<