Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline pife  
#1 Posted : Saturday, May 3, 2014 7:59:02 PM(UTC)
pife

Joined: 11/25/2012(UTC)
Posts: 2

I am attempting to load the Tutorials and Games through the sample browser and I am experiencing a lot of issues with them.

Almost all of them will attempt to load and then error out. This is after I see a message dialog stating that "No content available. Waiting for online services".

I was just wondering if anyone is having an issue like this.

One thing to note. I am using the nightly build (1.0.19) and not the one from the download page. The reason I am not using the one from the download page is that every time I go to download the official one, I get an error when it tries to download the installer from CodePlex. Has anyone else experienced this?

I appreciate anyone that can possibly provide a bit more information!

Thanks!

Wanna join the discussion?! Login to your forum accountregister a new account. Or Connect via Facebook Twitter Google

Offline Benjamin  
#2 Posted : Monday, May 5, 2014 7:30:33 PM(UTC)
Benjamin

Medals: Admin

Joined: 8/20/2011(UTC)
Posts: 1,420
Location: Hannover

Thanks: 18 times
Was thanked: 97 time(s) in 92 post(s)
Hi Pife,

we had a power outtake over the weekend and only fixed it today. Sorry for trouble connecting to the content service, we will test tomorrow if it still works correctly and notify you if it is all okay again. Sorry for the inconvenience.
Offline pife  
#3 Posted : Wednesday, May 7, 2014 3:51:33 AM(UTC)
pife

Joined: 11/25/2012(UTC)
Posts: 2

Thanks for the reply! This is some amazing stuff and I am looking forward to checking it out. I am not getting the content error anymore I believe but most of the applications I try from the Sample Browser attempt to load and then they crash. I get the wonderful "Windows is searching for a solution" blah blah.

Could this be due to the nightly version download I got. When I try to get the installer from the download page, the download starts and right near the end, I get a Network Error from CodePlex. That is why I got the nightly build version.

Thanks again!
Offline Ira  
#4 Posted : Wednesday, May 7, 2014 7:04:09 PM(UTC)
Ira

Joined: 7/4/2013(UTC)
Posts: 5

Hi Pife,
thank you for the input. I will encourage you to try and download the v1.1 installer again. There was probably some temporary problems on the CodePlex side.
Most of the samples should be working even in the nightly release, there was a small issue with default commands, that is now fixed.
Hope you enjoy the samples :)
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
OceanSpiders 2.0
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF.NET | YAF.NET © 2003-2017, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.050 seconds.